سری A، میلان در شب اخراج ابراهیموویچ به تعقیب اینتر ادامه داد
به گزارش مجله همراهان، میلان در دیداری که بیش از 30 دقیقه از نیمه دوم آن را 10 نفره دنبال می کرد، در خانه پارما پیروز شد.

به گزارش خبرنگاران، تیم های پارما و میلان از ساعت 20:30 امشب (شنبه - به وقت ایران)، در چارچوب هفته سی ام سری A ایتالیا به مصاف هم رفتند که طی آن میلان با نتیجه 3 بر یک به رجحان رسید.
آنته ربیچ در دقیقه 8 و فرانک کسیه در دقیقه 44 برای روسونری گلزنی کردند تا میلان با رجحان دو گله به رختکن برود. در ادامه مسابقه زلاتان ابراهیموویچ که پاس گل اول تیمش را داده بود، در دقیقه 61 به دلیل رفتار غیرورزشی از زمین اخراج شد تا کار شاگردان فونسکا برای حفظ این پیروزی سخت گردد.
در ادامه پارما در دقیقه 67 توسط ریکاردو گاگلیولو توانست یکی از گل های خورده را جبران کند. این سرانجام کار نبود و رافائل لیائو، گل سوم میلان را در دقیقه 4+90 به ثمر رساند که سه امتیاز را برای این تیم قطعی کرد.
میلان با این رجحان 63 امتیازی شد و با باقی ماندن در رتبه دوم جدول سری A، اختلاف خود با اینتر را موقتاً به هشت امتیاز رساند. پارما نیز در صندلی نوزدهم جدول مسابقات ماندنی شد و خطر سقوط را با تمام وجود احساس می نماید.
در تنها بازی به جامانده امشب، اودینزه از ساعت 23:15 مقابل تورینو صف آرایی می نماید.
منبع: خبرگزاری تسنیم