روش های خشک کردن ساده انجیر در منزل

اولین درخت های وحشی انجیر در آفریقا، غرب و جنوب آسیا و اطراف دریای مدیترانه احتمالا حدود صد میلیون سال پیش روییده است. انسان های اولیه هم انجیر وحشی می خوردند. حدود 11000 سال پیش مردم در غرب آسیا آغاز به کشت انجیر کردند، انجیر ممکن است قدیمی ترین محصولی باشد که انسان حتی قبل از گندم و جو کاشته است. پس این میوه یکی از قدیمی ترین خوراکی های خوشمزه ای است که ما مصرف می کنیم.

روش های خشک کردن ساده انجیر در منزل

این میوه کوچک خوشمزه سرشار از فیبر است، فصل تابستان انجیر و میوه های تابستانی خوشمزه دیگر در دسترس ما قرار گرفته است و حیف است که این فرصت را از دست بدهیم پس با خشک کردن آن می توانیداین میوه ها را بیشتر هم نگهداری کنید. خشک کردن از روش های قدیمی نگهداری مواد غذایی است و دردسر زیادی هم ندارد.

انجیر خشک را می توانید به تنهایی یا در سالاد و دسرها مصرف کرد. این میوه خشک را به عنوان یک تنقلات مغذی و خوشمزه به فرزندانتان بدهید تا آن ها را از مصرف اسنک های مضر و بدون ارزش غذایی بازدارید. آلبالوی خشک هم از خوراکی های سالمی است که می توانید به راحتی جانشین اسنک های مضر کنید.

با دانستن روش های خشک کردن انجیر تهیه ساده و اصولی این کار در منزل را یاد بگیرید تا میوه خشک مقرون به صرفه تر و بهداشتی تری نسبت به نمونه های حاضر موجود در بازار داشته باشید.

درست کردن انجیر خشک در آفتاب

انجیر ها را به خوبی بشویید تا هرگونه آلودگی و خاک از روی آن پاک گردد. ساقه بالای آن را جدا نموده و هر ناحیه ضربه دیده و زده دار را با استفاده ا ز چاقو جدا کنید.

انجیر ها را با استفاده از چاقو از وسط به دو نیمه تقسیم کنید.

روی سینی سیمی تنظیف بکشید، انجیرها را روی آن قرار دهید و جلوی آفتاب بگذارید.(انجیرها را جوری روی سینی بچینید که به هم برخورد نکنند.) روی انجیرها را هم با تنظیف بپوشانید تا انجیر خشک های شما از حشرات و سایر مزاحم های خارجی در امان بمانند.

بگذارید انجیرها دو روز زیر آفتاب بمانند، انجیر خشک شما زمانی آماده است که نرم و قابل انعطاف باشد اما آب اضافه هم نداشته باشد.

خشک کردن انجیر در فر

اگر امکان خشک کردن در نور آفتاب یا جای مناسب این کار را ندارید نیازی نیست نگران باشید. انجیر را می توانید داخل فر هم خشک کنید.

مراحل انجام این کار تقریبا تا نیمه های راه شبیه به خشک کردن زیر آفتاب است. همانطور که در روش قبل گقته شد انجیرها را بشویید و از وسط نصف کنید.

روی سینی یک ورق روغنی بگذارید و انجیرها را طوریکه با هم تماس نداشته باشند روی سینی بچینید. سینی را داخل فر با دمای 43 تا 46 درجه سانتیگراد قرار دهید، درب فر را مقدار کمی باز یگذارید تا رطوبت ایجاد نگردد. (از ترمومتر مخصوص فر بهره ببرید تا مطمئن شوید حرارت فر از 57 درجه بیشتر نگردد.)

بگذارید انجیرها 10 تا 12 ساعت در فر بمانند، هر چند ساعت به انجیرها سر بزنید و آن ها را جا به جا کنید تا به صورت یکنواخت خشک شوند.

منبع: کتاب کاله
انتشار: بروزرسانی: 12 آذر 1398 شناسه مطلب: 524

به "روش های خشک کردن ساده انجیر در منزل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روش های خشک کردن ساده انجیر در منزل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید