خشک کردن سبزی در ماکروفر

به گزارش مجله همراهان، به گزارش خبرنگاران به نقل از ایران کوک ، میتوانید ساقه های سبزی را جداگانه و با همین روش در ماکروفر خشک کنید اما توجه کنید که بدلیل ضخامت ساقه زمان بیشتری برای خشک شدن ضروری است.

خشک کردن سبزی در ماکروفر

خشک کردن سبزی در ماکروفر

  1. سبزی تازه را تمیز کنید و بشویید (برگ های سبزی را از ساقه جدا کنید). سبزی ها را روی پارچه تمیزی پهن کنید تا رطوبت سبزی ها گرفته گردد (روی برگ سبزی هیچ اثری از رطوبت نباشد در غیر اینصورت رنگ سبزی پس از خشک کردن سیاه خواهد شد).
  2. تکه ای دستمال کاغذی روی بشقاب بگذارید و سبزی را روی دستمال پهن کنید (سعی کنید سبزی ها روی هم قرار نگیرند). ماکروفر را روی حداکثر قدرت قرار دهید سپس بشقاب را داخل ماکروفر بگذارید.
  3. حدود 1-2 دقیقه زمان برای خشک شدن سبزی زمان ضروری است (هر 10 ثانیه در ماکروفر را باز کنید و سبزی را زیر و رو کنید) ، پس از این مدت زمان سبزی خشک را با دست خرد کنید و داخل ظرف بریزید. این روش برای خشک کردن انواع سبزی ها کاربرد دارد.
منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 24 آبان 1399 بروزرسانی: 24 آبان 1399 گردآورنده: hmvd.ir شناسه مطلب: 1292

به "خشک کردن سبزی در ماکروفر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خشک کردن سبزی در ماکروفر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید