در دریاچه استخوان روپکاند هند اسکلت انسان روییده است!

به گزارش مجله همراهان، تا به حال شده که به دریاچه ای بروید که اطرافش به جای درخت و چمن، اسکلت کاشته شده باشد؟ بله این دریاچه وجود دارد. در ارتفاعات در هند و در یک دریاچه ای 16000 هزار متر از سطح دریا بلندتر است، اسکلت های انسان به وفور دیده می شوند. دریاچه استخوان روپکاند که یک دریاچه یخی محسوب می گردد، جزو عجیب ترین مکان هایی است که تا به حال دیده اید. این دریاچه در دره ای واقع شده که اطرافش را کوه های شیب داری فرا گرفته است. کسی در دریاچه استخوان روپکاند زندگی نمی کند و شواهدات زیادی وجود دارد که رفتن به این دریاچه به طرز وحشتناکی خطرناک است و ممکن است باعث از دست دادن جانتان گردد. اما به هر حال این جاذبه، زمانی که این اسکلت های عجیب در آن نمایان شد، جزو منطقه ها گردشگری پر بازدید در سفر به هند شد. در ادامه با خبرنگاران باشید تا علاوه بر اینکه با دریاچه استخوان روپکاند بیشتر آشنا می گردد، شاید هوس رفتن به آن جا به سرتان بزند!

در دریاچه استخوان روپکاند هند اسکلت انسان روییده است!

تاریخ کشف دریاچه

شاید برایتان این سوال مطرح گردد که اولین بار چه کسی این اسکلت ها را دید و چطور شد که دریاچه استخوان روپکاند را کشف کردند. برای پاسخ به این سوال باید بگوییم که در سال 1941 یک محیط بان در آن منطقه در حال گشت بود که به دریاچه رسید. البته قبل از آن این دریاچه از زبان مردم محلی چند باری به گوشش خورده بود. به هر حال او به سمت دریاچه رفت و چیزی دید که تنها شایعاتی از زبان مردم محلی در خصوص آن شنیده بود، که بسیار دلهره به جانش انداخت. در اطراف دریاچه تعداد بیشماری اسکلت انسان بودند که انگار مانند گیاهان کسی آن ها را پرورش داده بود. وقتی او بیشتر به جستجو پرداخت متوجه شد که درون خود دریاچه هم اسکلت های بسیار زیادی وجود دارند که معلوم نبود از کجا آمده اند.

پس از آن که او بازگشت، این قضیه را گزارش کرد. سپس افراد متفاوتی از مسئولان گرفته تا مردم عادی به اینجا آمدند که علاوه بر تماشا آن، متوجه شوند که این همه اسکلت از کجا آمده است. دریاچه استخوان روپکاند را پس از آنالیز بیشتر به جنگ نسبت دادند. محققان می گفتند که به دلیل آن که در در هندوستان جنگ بوده، اولین چیزی که به فکر می رسد این است که احتمالا یک دسته سرباز به اینجا آمده اند که از سرما جان خود را از دست داده اند.

اگرچه، چیزی نگذشت که محققان متوجه شدند که زمان مرگ این انسان ها بسیار قبل تر است از آنچه در نگاه اول به نظر می رسد.

وقتی که محققان این قضیه را متوجه شدند، تحقیق گسترده تری روی دریاچه استخوان روپکاند انجام دادند تا این که متوجه شوند این اسکلت ها متعلق به چه زمانی است و چه چیزی دلیل مرگ این همه انسان در این جا شده است. با اینکه این تحقیق ناتمام ماند اما نتایجی را نیز ارائه کرد. یکی از این نتایج این بود که متوجه شدند این اسکلت ها برای تاریخ مدرن و یا به عبارتی عصر نو نیست. یکی دیگر از نتایج، تعداد اسکلت های دیده شده بود که به 200 تا می رسید و محققان مطمئن بودند که تعداد آن هایی که در عمق دریاچه هستند بسیار بیشتر از این 200 اسکلت هستند.

اما متاسفانه این تحقیق تاریخ دقیق و دلیل مرگ آن ها را معین نکرد. البته تئوری های متفاوتی در این باره ابراز شد. نظریه ها نشان می دادند که دلیل مرگ آن ها شاید از یک بیماری سرطانی، قحطی، فاجعه طبیعی بوده باشد. به هر حال در سال 2014، تحقیقی روی دریاچه استخوان روپکاند به وسیله دانشمندان با تجهیزات و دانش مدرن انجام شد.

دریاچه استخوان روپکاند در نهایت به تاریخ معینی رسید. دانشمندان در سال 2004 دریافتند که قدمت این اسکلت ها حدودا به 850 سال پس از میلاد مسیح می رسند. محققان می گویند که این اسکلت ها احتملا برای افرادی مسافر بودند؛ زیرا نشانه هایی از یکجانشینی در اطراف دریاچه دیده نشده است. دلیل سفر آن ها نامعین است، البته می تواند به خاطر بعضی مسائل مذهبی باشد. مسئله پراهمیت دیگر این است که شاید آن ها در کنار و یا حتی نزدیک دریاچه استخوان روپکاند نبوده اند. بقایای اسکلت ها احتمالا به وسیله صخره های یخی شیب دار به سمت دریاچه سر خورده است.

نکته جالب توجه دیگری وجود دارد که نشان می دهد در همه اسکلت ها شواهدی از جراحت دیده می گردد. همه آن ها از ترومای غیرنافذ (آسیب فیزیکی که می تواند در اثر سانحه یا ضربات فیزیکی ایجاد گردد) در ناحیه سر و شانه هایشان داشتند. ظاهرا زخم ها به وسیله اشیاء گرد ایجاد شده اند که به احتمال زیاد دلیل مرگ آن ها نیز همین است. این ضربت به هیچ وجه به چیزی شبیه به جنگ، بیماری یا قحطی نیست بلکه دانشمندان نتیجه گرفتند که این تروما ناشی از یک افسردگی شدید است.

البته در این میان یک فرضیه ای مطرح می گردد که بسیار هم عجیب است. این فرضیه می گوید که زمانی که آن ها از اطراف این منطقه عبور می نموده اند، تگرگ سختی از آسمان باریده است که با سر این انسان ها برخورد نموده و نتیجه مرگشان شده است. البته به دلیل آن که آن ها چیزی برای حفاظت از خود نداشتند و محیط طوری نبوده که بتوانند زیر آن پناه بگیرند، تا حدودی این فرضیه را قابل قبول می نماید. البته برای محققان دریاچه استخوان روپکاند همچنان این سوال مطرح می گردد که چرا زخم ها تنها در ناحیه سر و شانه بودند؟ و کمی غیرعادی است که هیچکس به نظر نمی رسد که فرد دیگری را برای آسیب نتماشا حمایت نموده باشد. به هر حال تمام این احتمالات پابرجاست و این موضوع که با اینکه قدمت اسکلت های دریاچه استخوان روپکاند تخمین زده شده است اما هنوز هم نظر قطعی برای دلیل مرگ آن ها بیان نشده، موضوع خوبی است که محققان و دانشمندان را به این وا می دارد که همچنان روی این اسکلت های بیشمار تحقیق نمایند تا به یک نتیجه یکسان برسند. به هر حال ما داستان دریاچه استخوان روپکاند را همین جا به انتها می رسانیم و انتخاب این که کدام فرضیه صحت بیشتری دارد را به شما می سپاریم.

منبع: historicmysteries.com

منبع: الی گشت
انتشار: 8 آذر 1403 بروزرسانی: 8 آذر 1403 گردآورنده: hmvd.ir شناسه مطلب: 2407

به "در دریاچه استخوان روپکاند هند اسکلت انسان روییده است!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "در دریاچه استخوان روپکاند هند اسکلت انسان روییده است!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید