رضایی:با عشق، میل و رغبت در اردوی بسترسازی نونهالان حاضر شدم
به گزارش مجله همراهان، تهران (پانا) - نایب قهرمان ایرانی کشتی آزاد المپیک، از برگزاری اردوی پشتوانه سازی کشتی نونهالان دفاع کرد.

علیرضا رضایی دارنده مدال های نقره المپیک و برنز دنیا در سنگین وزن کشتی آزاد در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی در خصوص حضورش در اردوی بسترسازی تیم ملی کشتی آزاد نونهالان گفت: فکر میکنم این اردو و برگزاری آن حرکت مثبتی در کشتی باشد.
وی ادامه داد: من روز آدینه در این اردو حضور یافتم اما اگر هر روز دیگری هم بود چون این عزیزان آینده سازان کشتی کشورمان هستند با کمال افتخار و میل و عشق و رغبت به این اردو می آمدم.
مدیر اسبق تیم های ملی کشتی آزاد در خصوص سطح این اردو گفت: کشتی گیران هم سطح مناسبی داشتند و هم مربیان خوبی در کنار آنها هستند و این حرکت بسیار خوب و زیبا و پسندیده فدراسیون است که مربیان شخصی آنها را به این اردو دعوت نموده است.
وی اضافه کرد: قطعا وجود چنین اردوهای مقطعی در طولانی مدت به کشتی یاری فراوانی می نماید چون این ها نسل آینده کشتی کشورمان هستند و من فکر می کنم این برترین حالت برای تشکیل اردوها در این رده سنی است.
نایب رئیس اسبق فدراسیون کشتی در خاتمه اعلام نمود: اگر در سطح استان ها برنامه ریزی وسیع تر داشته باشیم و امکانات را بسنجیم و اردوها را در این سطح برگزار کنیم بسیار خوب است، حتی می توانیم مدرسان را به اردوهای شهرستانها بفرستیم. اما همین که به وسیله فدراسیون این اردو ها به شکل ملی برگزار می گردد برای آینده کشتی بسیار مناسب است. از متولیان این کار تشکر می کنم چون هر چه قدر به این سطوح توجه کنیم برای آینده کشتی ایران کار نموده ایم.
منبع: خبرگزاری پانا