طرز تهیه آش شکم پر سبزواری
به گزارش مجله همراهان، آش محلی سبزوار که داخل خمیرو با سبزی صحرایی پر میکنی و بعد از یک ساعت داخل آب جوش میریزی وبا ماست چکیده(قاطق) میل میکنی

به گزارش خبرنگاران آنلاین طرز تهیه آش شکم پرخوشمزه سبزواری
مواد لازم :
نخود
ترپ
سبزی آش (گیشنیز ،جعفری،شوید ،تره،)
آرد
، ماست چکیده
، پیاز
،سیر
، و نعناع خشک
طرز تهیه
ابتدا آرد را خمیر میکنیم خمیر آن باید سفت باشد ،و ترب ها را رنده میکنیم نخود را میجوشانیم و میکوبیم سبزی ها را هم خورد میکنیم و باهم مخلوط میکنیم و همه مواد را باهم مخلوط میکنیم و با دو قاشق روغن تف میدهیم بعد خمیر را پهن میکنیم و به صورت مربع های کوچک در اندازه (سه در چهار) برش میزنیم و مواد را داخل آن می گذاریم و دور خمیر را مثل پیراشکی میبندیم و قابلمه را به میزان لازم آب نموده و هنگامی که به جوش آمد خمیر هارا می ریزیم داخل آب و به مدت یک ساعت صبر میکنیم تا پخته گردد و بعد می گذاریم کمی سرد گردد ، بعد از سرد شدن(خمیر پخته شده نباید زیاد سرد گردد) و بعد از آن ماست چکیده را که به آن سبزی معطرو فلفل، و زیره نرم اضافه کردیم به خمیر هااضافه میکنیم.
حالا برای تزیین آش پیاز داغ و سیر داغ و نعناع و زردچوبه تزیین میکنیم
و بعد نوش جان میکنیم
منبع: جام جم آنلاین