طرز تهیه آش شکم پر سبزواری

به گزارش مجله همراهان، آش محلی سبزوار که داخل خمیرو با سبزی صحرایی پر میکنی و بعد از یک ساعت داخل آب جوش میریزی وبا ماست چکیده(قاطق) میل میکنی

طرز تهیه آش شکم پر سبزواری

به گزارش خبرنگاران آنلاین طرز تهیه آش شکم پرخوشمزه سبزواری

مواد لازم :

نخود

ترپ

سبزی آش (گیشنیز ،جعفری،شوید ،تره،)

آرد

، ماست چکیده

، پیاز

،سیر

، و نعناع خشک

طرز تهیه

ابتدا آرد را خمیر میکنیم خمیر آن باید سفت باشد ،و ترب ها را رنده میکنیم نخود را میجوشانیم و میکوبیم سبزی ها را هم خورد میکنیم و باهم مخلوط میکنیم و همه مواد را باهم مخلوط میکنیم و با دو قاشق روغن تف میدهیم بعد خمیر را پهن میکنیم و به صورت مربع های کوچک در اندازه (سه در چهار) برش میزنیم و مواد را داخل آن می گذاریم و دور خمیر را مثل پیراشکی میبندیم و قابلمه را به میزان لازم آب نموده و هنگامی که به جوش آمد خمیر هارا می ریزیم داخل آب و به مدت یک ساعت صبر میکنیم تا پخته گردد و بعد می گذاریم کمی سرد گردد ، بعد از سرد شدن(خمیر پخته شده نباید زیاد سرد گردد) و بعد از آن ماست چکیده را که به آن سبزی معطرو فلفل، و زیره نرم اضافه کردیم به خمیر هااضافه میکنیم.

حالا برای تزیین آش پیاز داغ و سیر داغ و نعناع و زردچوبه تزیین میکنیم

و بعد نوش جان میکنیم

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 30 دی 1399 بروزرسانی: 30 دی 1399 گردآورنده: hmvd.ir شناسه مطلب: 1419

به "طرز تهیه آش شکم پر سبزواری" امتیاز دهید

2 کاربر به "طرز تهیه آش شکم پر سبزواری" امتیاز داده اند | 4.5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آش شکم پر سبزواری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید