طرز تهیه حلوای دارچینی
به گزارش مجله همراهان، شیرینی و دسر های ایرانی همواره هواداران خاص خود را دارند. در این بخش طرز تهیه یه حلوای خوشمزه رو براتون آوردیم
با ما همراه باشید و با تورهای چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.
به گزارش خبرنگاران به نقل از برترین ها
مواد لازم برای 4 نفر
آرد گندم سبوس دار: 1 پیمانه
شکر: 1 پیمانه
پیمانه آب: 1 و 1/2 پیمانه
گلاب: 2 /1 پیمانه
دارچین: 1 ق مرباخوری
زعفران دم نموده: 1 ق سوپ خوری
هل: 3 عدد
روغن: 1 پیمانه
آرد گندم را در ظرف مناسبی تفت دهید. وقتی رنگ آن عوض شد دارچین را اضافه کنید و تفت دهید.
2. همزمان با تفت دادن آرد، شربت حلوا را درست کنید. شکر و آب را مخلوط کنید. وقتی شربت جوش آمد، زعفران، گلاب و هل کوبیده شده را هم بریزید و بعد از دو دقیقه از روی حرارت بردارید.
3. آرد را تا زمانی تفت دهید که رنگش قهوه ای کم رنگ گردد. وقتی رنگ آرد تغییر کرد روغن را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
4. حالا شربت را اضافه کنید و هم بزنید. مدام باید حلوا را هم بزنید تا آبش خشک گردد و دیگر حلوا به قاشق نچسبد.
نکته
مقدار دارچین باید به نسبت آرد اندازه گرفته گردد. برای یک پیمانه آرد یک قاشق مرباخوری دارچین کافی است. اگر دارچین بیشتر گردد حلوایتان تلخ می گردد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر
منبع: جام جم آنلاین