طرز تهیه قهوه اسپرسو با طعم های متنوع
به گزارش مجله همراهان، امروزه تنوع بیشماری از قهوه از طریق بشر تهیه و مورد استفاده قرار می گیرد که در نوع خود جالب و قابل توجه است. طعم های مختلف با روش های تهیه متفاوت، از دیگر نکات مثبت این نوشیدنی محبوب است که هرذائقه و سلیقه خاصی را تحت پوشش قرار می دهد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه تعدادی از انواع مختلف قهوه را به شما عزیزان معرفی کنیم.
اسپرسوی سرد با طعم بی نظیر نعناع
برای تهیه اسپرسوی سرد با طعم نعناع کافی است مراحل زیر را به ترتیب و با دقت انجام دهید. مطمئن باشید با قهوه ای لذیذ با پوششی مخملی و لطیف از کف روبرو می شوید.
مواد اولیه
یخ خردشده، دو قاشق غذاخوری شیره یا عصاره انگور، 8 عدد برگ نعناع تازه، 70 گرم قهوه آسیاب شده.
طرز تهیه
مرحله اول
درون همزن برقی (غذاساز) اندازهی یخ خردشده بریزید.
مرحله دوم
اندازهی شیره ی انگور، نعناع تازه و اسپرسو را به ظرف محتوی یخ ها اضافه کنید.
مرحله سوم
دستگاه غذاساز را روشن کرده و اجازه دهید به مدت زمان 10 ثانیه، مواد درون دستگاه با یکدیگر مخلوط شوند.
مرحله چهارم
مخلوط را درون لیوانی مملو از یخ بریزید.
مرحله پنجم
در این مرحله می توانید با قرار دادن تعدادی برگ نعناع تازه روی مخلوط بدست آمده، آن را میل کنید و از طعم دلچسب و مطبوع آن لذت ببرید. این نوشیدنی به دلیل حضور نعناع، برای رفع خستگی بسیار مفید و موثر خواهد بود.
طعم خاطره انگیز قهوه کارامل نمکی (شیرقهوه )
یکی دیگر از نوشیدنی های لذیذ و پرطرفدار در سراسر جهان به ویژه کشورهای غربی، قهوه کارامل با طعم نمک دریایی است. شاید استفاده از نمک در نوشیدنی های شیرین، عجیب یا دور از تصور به نظر آید. اما با روشی که در ادامه آموزش می دهیم، می توانید از نوشیدن قهوه ای کاملا منحصر به فرد و مطبوع بهره مند شوید و لحظاتی شیرین را در کنار اعضای خانواده سپری کنید.
مواد اولیه
2 قاشق غذاخوری سر پر سس موکا (mocha)، دو قاشق غذاخوری سر پر پودر قهوه آسیاب شده، 35 گرم شکلات شیرین خرد شده، یک هشتم قاشق چایخوری پودر نشاسته ذرت، یک چهارم قاشق چایخوری وانیل، دارچین به اندازه دلخواه.
طرز تهیه
مرحله اول
در اولین مرحله، باید به تهیه سس دوست داشتنی و لذیذ موکا بپردازید. ابتدا شکلات های خرد شده، پودر نشاسته ذرت، وانیل و دارچین را درون ظرفی مناسب ریخته و پس از مخلوط کردن مواد، آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. مدت زمانی حدود 2 دقیقه نیاز است تا ترکیبی نرم، یکدست و غلیظ حاصل شود. پس از رسیدن به این مرحله، ظرف را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید به مرور زمان سرد شود. این سس بسیار خوشمزه و معطر است و می توان در تهیه انواع نوشیدنی از آن استفاده کرد. مهم ترین نکته در مصرف این سس، مصرف آن به صورت سرد است که رعایت آن برای ایجاد نوشیدنی مطلوب و باکیفیت بسیار مهم و ضروری است.
مرحله دوم
در این مرحله 3 قاشق غذاخوری سس موکا را درون فنجان مورد نظر ریخته و اندازهی نمک دریایی روی آن بریزید.
مرحله سوم
آب گرم و اسپرسو را به مواد اضافه کرده و تا زمانی که مواد کاملا حل شوند، به هم زدن ادامه دهید.
مرحله چهارم
اکنون زمان اضافه کردن نصف فنجان شیر است. استفاده از شیر سرد گزینه ای عالی به نظر می رسد، ولی ما پیشنهاد می کنیم برای بدست آمدن نتیجه ای مطلوب تر و بهتر، شیر گرم را امتحان کنید.
مرحله پنجم
آخرین مرحله، اضافه کردن خامه زده شده است که اندازه آن به ذائقه ی شما بستگی خواهد داشت. اکنون کارامل را به آرامی و با ظرافت روی خامه ها ریخته و در سرانجام مرحله ی آماده سازی قهوه، نمک های دریایی را به نوشیدنی خود اضافه کنید. اکنون قهوه کاراملی شما آماده است و می توانید با نوشیدن آن، طعم شگفت انگیز و دلپسندی را تجربه کنید.
اسپرسوی سرد با پوششی مخملی از کف
مواد اولیه
دو قاشق غذاخوری پودر قهوه آسیاب شده (البته اندازه پودر قهوه با توجه به ذائقه افراد متغیر است)، نصف قاشق غذاخوری شیره انگور یا شربت ملایم و شیرین، در صورت تمایل اندازهی خامه شیرین که در ادامه دستور تهیه آن را ارائه خواهیم داد.
مرحله اول
در نخستین مرحله، خامه شیرین و مخصوص این نوشیدنی را تهیه کنید که در ادامه به معرفی مواد اولیه و طرز تهیه آن خواهیم پرداخت.
مواد مورد نیاز جهت تهیه خامه شیرین
400 گرم شیرین کننده مخصوص شیر (با توجه به ذائقه افراد خانواده، می توان از شیرین کننده بیشتری استفاده کرد)، یک فنجان شیر (در صورت تمایل می توان برای ایجاد غلظت بیشتر، از نصف فنجان شیر استفاده کرد).
طرز تهیه ی خامه شیرین
در یک کاسه میانه، شیرین کننده را با شیر مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید مخلوط مورد نظر به مدت 5 الی 10 دقیقه روی شعله بماند تا زمانی که محلولی کاملا یک دست حاصل شود. سپس محلول تهیه شده را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید سرد شود. حال، مایع مورد نظر را درون ظرفی کاملا دربسته ریخته و آن را درون فریزر قرار دهید. از مهم ترین نکاتی که می توان در مورد این ترکیب بدست آمده بیان نمود، ماندگاری آن به مدت 2 الی 3 هفته در دمای فریزر است.
مرحله دوم
پس از تهیه خامه شیرین، زمان تهیه کردن قهوه اسپرسوی سرد است. یخ ها را درون غذاساز بریزید. اسپرسو و شیره انگور را به یخ ها اضافه کنید. غذاساز را روشن کرده و اجازه دهید مواد داخل آن، به مدت 20 الی 30 ثانیه با سرعت و شدت تمام مخلوط شوند. ترکیب بدست آمده را درون لیوان مورد نظر ریخته و کف ایجاد شده از همزدن مواد را روی نوشیدنی خود بریزید. اکنون می توانید در صورت تمایل، اندازهی از خامه شیرینی را که پیش تر تهیه کرده اید، روی قهوه سرد ریخته و با نوشیدن آن، طعمی دلنشین و دلچسب را تجربه کنید.
در مقاله فوق، روش هایی ساده برای تهیه چندین نوع قهوه محبوب و پرطرفدار را به شما عزیزان معرفی کردیم. امیدواریم مفید واقع شده باشد. منتظر نظرات سازنده شما عزیزان خبرنگارانیی در ارائه بهتر این قبیل مقالات خواهیم بود.
تهیه شده در خبرنگاران
منبع: کجارو