غذاهای محلی مسکو روسیه؛ از دامپلینگ روسی تا سوپ قارچ روسی (قسمت دوم)

به گزارش مجله همراهان، غذاهای رنکارنگ و خوشمزه روسی در سفر به مسکو هرگز از دست ندهید. اگر می خواهید با غذاهای محلی مسکو بیشتر آشنا شوید با خبرنگاران همراه باشید.

غذاهای محلی مسکو روسیه؛ از دامپلینگ روسی تا سوپ قارچ روسی (قسمت دوم)

همان طور که در قسمت اول نیز بدان اشاره شد، به علت زمستان های سرد و طولانی روسیه، خیلی از میوه ها و سیزیجات به عنوان غذاهای اصلی استفاده نمی گردد. مواد اصلی و معمول در آشپزی روسی سیب زمینی، نان، تخم مرغ، گوشت و کره است. دیگر موادی که در کنار مواد اصلی استفاده می شوند عبارت اند از هویج، کلم، شیر، خامه، کشک، قارچ، خیار، گوجه، سیب، توت، عسل، شکر، نمک، سیر و پیاز. در ادامه به معرفی دیگر غذاهای روسی می پردازیم.

دامپلینگ روسی یا پلمنی (Pelmeni)

آنچه که دامپلینگ روسی را متفاوت نموده گیاهانی است که به گوشت بره یا گوساله و لایه نازک خمیر اضافه می گردد. حتی در بعضی مواقع به این مواد گوشت ماهی، که بیشتر ماهی سالمون است و قارچ نیز اضافه می گردد. وقتی این غذا را سفارش می دهید از شما پرسیده می گردد که آن را تنها (به صورت پخته) می خواهید یا به صورت سوپ.

مینی پای یا پیراشکی

موادی که در مینی پای روسی به کار می رود همان مواد تشکیل دهنده دامپلینگ ها هستند با این تفاوت که یا در شیرینی قرار داده می شوند یا سرخ می شوند. علاوه بر گوشت و ماهی سالمونی که درون پیراشکی می ریزند می توان به آن ها کلم، سیب زمینی، تخم مرغ، پنیر و حتی چیزهای شیرین نیز اضافه نمود. پیراشکی یکی از عالی ترین پیش غذاها در رستوران ها و بعلاوه یک لقمه آماده از دست غذاخوری های خیابانی است.

هانی کیک یا کیک عسل

این کیک به ظاهر پیچیده از لایه های کیک عسلی به همراه خامه تشکیل شده است. این لایه های نازک روی هم قرار می گیرند تا یک کیک بزرگ را بسازند. معمولا بین 5 تا 15 لایه روی هم قرار داده می گردد و روی آن را با خرده های کیک یا آجیل می پوشانند. سپس کیک را تمام شب درون یخچال قرار می دهند تا خامه کاملا به خورد کیک برود. حالا کیک پف نموده و ترد شما آماده خوردن است.

استراگانوف

از دیگر غذاهای روسی که در روی میز شام تمام مردم جهان یافت می گردد بیف استراگانوف روسی است که با تمام استراگانف های دیگر فرق دارد، بدین معنا که خوشمزه تر، نرم تر و چرب تر است. رجحان استراگانوف روسی به خاطر خامه ترش و بعضی قارچ های مخصوص این کشور است که به آن اضافه می گردد. از قرن 19 که این غذا تهیه شد تابه حال یکی از غذاهای محبوب جهان شناخته می گردد.

سوپ قارچ

مزه این غذا شبیه به استراگانوف است با این تفاوت که در آن هیچ گوشتی استفاده نمی گردد. این خوراک قارچ چرب تقریبا در منوی تمام رستوران ها به عنوان پیش غذا وجود دارد. مواد تشکیل دهنده آن قارچ خرد شده، پنیر، خامه ترش و خامه است که یا به صورت کبابی یا پخته و با نان سرو می گردد. شاید این غذا با سلیقه خارجی ها سازگار نباشد اما روسی ها خود عاشق این غذا هستند. در واقع قارچ در هر شکلی که تهیه گردد جزو آن دسته از غذاها در روسیه است که حتما باید امتحان نمایند. پیدا کردن و چیدن قارچ یکی از تفریحات روس ها است.

منبع: کجارو / expatica.com
انتشار: 21 آبان 1403 بروزرسانی: 21 آبان 1403 گردآورنده: hmvd.ir شناسه مطلب: 2396

به "غذاهای محلی مسکو روسیه؛ از دامپلینگ روسی تا سوپ قارچ روسی (قسمت دوم)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "غذاهای محلی مسکو روسیه؛ از دامپلینگ روسی تا سوپ قارچ روسی (قسمت دوم)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید