معرفی غذاهای سنتی آفریقای جنوبی

به گزارش مجله همراهان، آفریقای جنوبی، در کنار دریا قرار گرفته است و مدت های زیادی، مستعمره بودن را تجربه نموده و به همین دلیل، غذاهایش از کشورهای مختلفی مثل هلند ، مالزی و فرانسه نیز تأثیر گرفته است. در ادامه، لیستی از غذاهای معروف آفریقا جنوبی را برای شما تهیه نموده ایم تا بیشتر با آن ها آشنا شوید.

معرفی غذاهای سنتی آفریقای جنوبی

با تور آفریقای جنوبی یه جذابترین کشور قاره آفریقا سفر کنید، ترکیبی از سافاری های دلنشین و اقامت در هتل های لوکس ژوهانسبورگ را در این سفر پر هیجان تجربه کنید.

1. بیلتانگ

پرطرفدارترین اسنک پُر ادویه آفریقایی، بیلتانگ (Biltong) است که شباهت های زیادی به گوشت خشک شده آمریکایی دارد؛ با این تفاوت که به آن اندازه شیرین نیست و در نمک خوابانده می گردد. این اسنک، انواع گوناگونی دارد. برای مثال می توانید بیلتونگ مرغ را نیز سفارش دهید.

2. کوک سیسترز

کوک سیسترز، (Koeksisters) نام غذای سبکی است که با سرخ کردن خمیر مخصوصش آماده می گردد و معمولاً آن را با چایی سرو می نمایند که با مزه شیرین کوک سیسترز کاملاً جور در می آید. لایه های رویی این غذا، تُرد و طلایی رنگ، اما داخلش مثل دونات نرم و بسیار چسبنده است. معمولاً به کوک سیسترز، شربت شکر هم اضافه می نمایند که شیرینی آن را دو برابر می نماید و بهترین نوشیدنی همراهش، همان چایی می باشد.

3. میلک تارت

از بین مردم آفریقای جنوبی، خیلی کم پیش می آید که کسی به میلک تارت (Milktart) علاقه نداشته باشد. میلک تارت، نوعی دسر است که شباهت زیادی به پای دارد. لایه رویی آن، مزه شیرینی دارد و خامه داخل آن، از آرد، تخم مرغ، شکر و شیر درست می گردد. این دسر پرطرفدار را می توانید در بیشتر سوپرمارکت ها تهیه کنید. البته بیشتر مردم محلی، از دستور پخت مخصوص خودشان برای درست کردن این دسر استفاده می نمایند.

4. بوروورس

بوورِوُرس (Boerewors)، به معنی سوسیس کشاورزان، نوعی سوسیس است که از گوشت گاو چرخ شده درست می گردد. ترکیب آن را ادویه جات و سبزیجاتی مثل گشنیز، میخک و جوز هندی دربرمی گیرد که مزه منحصر به فردی به آن می دهد. البته برای پخت بوورورس اصیل، باید حداقل از 90% گوشت در مواد آن استفاده کرد. خیلی از مردم محلی دوست دارند که خودشان این سوسیس را بپزند و گوشتشان با گوشتی که در کبابی ها استفاده می گردد، فرقی ندارد.

5. بوکومز

بوکومز، (Bokkoms) نام یک اسنک معروف آفریقایی است که امکان دارد به مزاج همه جور درنیاید. این ماهی های کوچک را از سواحل غربی آفریقای جنوبی می گیرند و زیر نور خورشید، خشک می نمایند؛ سپس به آن نمک می زنند و به عنوان اسنک استفاده می نمایند که در آن صورت، به آن بیلتونگ ماهی گفته می گردد. اما می توان از آن در غذاهای دیگری مثل پاستا و سوپ نیز استفاده کرد.

6. پودینگ ملوا

پودینگ ملوا (Malva Pudding) شبیه یک غذای هلندی است که در پختش از مربای زردآلو استفاده می گردد. این غذای خوشمزه، ترکیبی اسفنج مانند و طعم کاراملی دارد. وقتی آن را از فر بیرون می آورند، رویش را با یک سس خامه ای می پوشانند که نتیجه اش می گردد یک دسر چسبنده که شبیه کیک است. پودینگ ملوا، هواداران زیادی میان مردم آفریقای جنوبی دارد و آن را با کاستارد داغ یا بستنی وانیلی صرف می نمایند.

7. وت کوک

وت کوک (Vetkoek) به معنی نان چاق، نوعی نان خمیریِ سرخ شده است و هواداران خاص خودش را دارد. این غذا به یک غذای هلندی شباهت دارد و می گردد آن را همراه ادویه جات و شیرینی جات یا ترشی چات نی میل کرد.

8. چاکالاکا

برای پخت چاکالاکا (Chakalaka)، سبزیجات مختلفی مثل هویج، پیاز، گوجه و فلفل را با هم ترکیب می نمایند. این غذا معمولاً پر ادویه و تند است و می توانید آن را همراه غذاهای کباب شده، به عنوان غذای جانبی نوش جان کنید. معمولاً چاکالاکا را همراه با بوورورس می خورند که ترکیب خوش مزه ای می گردد.

9. بوبوتی

بوبوتی (Bobotie)، با گوشت تکه شده ادویه دار و چاشنی تخم مرغ پخته می گردد و غذای مناسبی برای شام به حساب می آید. در پخت سنتی آن، کشمش و انگورِ بدون دانه نیز به آن اضافه می نمایند. بوبوتی شبیه نوعی غذا در مالزی است و مزه ی شیرینی دارد. همچنین، معمولاً در پختش از پودر کاری، زردچوبه و بادام هم استفاده می نمایند.

10. پات چیکوز

مردم آفریقای جنوبی، پات جیِکوز (Potjiekos) را داخل یک دیگ چدنی گرد، روی کوره می پزند. روش سنتی پخت آن، به این شکل است که از گوشت و سبزیجات استفاده می گردد. اما امروزه، مواد آن را به شکل های مدرن و مختلفی با هم ترکیب می نمایند. پات جیکوز، بهترین گزینه برای زمانی است که می خواهند برای جمعیت زیادی غذا درست نمایند.

منبع: گردشبان
انتشار: 16 تیر 1400 بروزرسانی: 16 تیر 1400 گردآورنده: hmvd.ir شناسه مطلب: 1728

به "معرفی غذاهای سنتی آفریقای جنوبی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معرفی غذاهای سنتی آفریقای جنوبی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید