طرز تهیه شیره خرما در خانه به همراه نکات مهم

به گزارش مجله همراهان، بهتر است برای تهیه شیره خرما از خرماهای شیره دار بهره ببرید. استفاده از خرمای بدون شیره و خشک خیلی برای این کار مفید نیست

طرز تهیه شیره خرما در خانه به همراه نکات مهم

جهت دریافت خدمات پتینه کاری چیست با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات رنگ آمیزی با تکنیک های مدرن پتینه کاری را به ما بسپارید.

به گزارش خبرنگاران به نقل از هفت گنج

مواد لازم:

خرمای بدون هسته و کلاهک

آب جوش:به مقدار وزن خرما

طرز تهیه:

خرماها را شسته و از وسط نصف کنید و هسته آنرا جدا کنید و در یک قابلمه گود ریخته و روی آن آب جوش بریزید و بگذارید نیم ساعت بماند.

بعد از این مدت قابلمه را روی حرارت گذاشته و اجازه دهید آب به جوش بیاید.

وقتی آب جوش آمد زیر شعله را کم کنید و بگذارید 5 دقیقه بجوشد تا نرم گردد.

پخت را تا زمانی ادامه بدهید تا خرماها کاملا نرم گردد.

سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و بگذارید نیم ساعت دیگر در همان آب بماند.

بعد از این مدت خرماها را در صافی ریخته و با دست آرام آرام فشار دهید تا شیره جدا شده و از صافی خارج گردد.

دقت کنید که گوشت و پوست خرما از صافی رد نگردد.

حال شیره را دوباره روی حرارت بگذارید تا آرام آرام بجوشد و غلیظ گردد.

در این مدت باید شیره را مدام هم بزنید تا ته نگیرد.

نکات مهم:

  • دقت کنید اگر خرما خشک باشد مدت زمان پخت طولانی تر خواهد شد.
  • اگر غلظت شیره خرما کم باشد زود کپک میزند ، بنابراین سعی کنید یا غلظت شیره را بیشتر کنید و یا اینکه به مقدار کم تهیه کنید.
  • این شیره رو تو جای خشک و خنک و تو ظرف در بسته میتونید تا یک سال نگه دارید.
  • ممکن است رنگ شیره خرمای خانگی اندکی تیره تر از رنگ معمول آن باشد.
منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 2 بهمن 1399 بروزرسانی: 2 بهمن 1399 گردآورنده: hmvd.ir شناسه مطلب: 1423

به "طرز تهیه شیره خرما در خانه به همراه نکات مهم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیره خرما در خانه به همراه نکات مهم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید