طرز تهیه و پخت سوپ ایتالیایی توسکانا

به گزارش مجله همراهان، در گزارش زیر طرز تهیه سوپ ایتالیایی توسکانا را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه و پخت سوپ ایتالیایی توسکانا

با ما همراه باشید و با تور ارزان ایتالیا از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.

به گزارش گروه وبگردی خبرنگاران، در این مطلب طرز تهیه سوپ ایتالیایی توسکانا را آموزش خواهیم داد.

سوسیس شیرین ایتالیایی 459گرم

پیاز شیرین عظیم 1عدد خرد شده

سیر 3حبه خرد شده

فلفل قرمز خرد شده نصف قاشق چایخوری

سیب زمینی حلقه شده 3عدد عظیم

آب مرغ 700میلی لیتر

آب 700میلی لیتر

کلم پیچ خرد شده 2فنجان

خامه سنگین 300میلی لیتر

1. سوسیس ها را حلقه نموده و با کمی روغن روی حرارت بپزید.

2. پیاز، سیر و فلفل قرمز را هم اضافه نموده و 4 - 5 دقیقه دیگر به طبخ ادامه دهید.

3. سیب زمینی، آب و آب مرغ را به مخلوط سوسیس اضافه نموده و به طبخ ادامه دهید تا سیب زمینی ها پخته شوند.

4. خامه و کلم را اضافه نموده 10 - 15 دقیقه دیگر طبخ را ادامه دهید در آخر نمک و فلفل را به سلیقه خودتان اضافه کنید.

5. روی سوپ را میتوانید با سبزی یا کلم پیچ تزئین کنید.

نکته: به جای سوسیس ایتالیایی میتوانید از گوشت یا سوسیس دلخواه استفاده نمایید فقط ممکن است رنگ سوپ تغییر کند.

منبع:پارسینه

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 6 شهریور 1400 بروزرسانی: 6 شهریور 1400 گردآورنده: hmvd.ir شناسه مطلب: 1809

به "طرز تهیه و پخت سوپ ایتالیایی توسکانا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه و پخت سوپ ایتالیایی توسکانا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید