طرز تهیه و پخت سوپ ایتالیایی توسکانا
به گزارش مجله همراهان، در گزارش زیر طرز تهیه سوپ ایتالیایی توسکانا را به شما آموزش می دهیم.

با ما همراه باشید و با تور ارزان ایتالیا از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.
به گزارش گروه وبگردی خبرنگاران، در این مطلب طرز تهیه سوپ ایتالیایی توسکانا را آموزش خواهیم داد.
سوسیس شیرین ایتالیایی 459گرم
پیاز شیرین عظیم 1عدد خرد شده
سیر 3حبه خرد شده
فلفل قرمز خرد شده نصف قاشق چایخوری
سیب زمینی حلقه شده 3عدد عظیم
آب مرغ 700میلی لیتر
آب 700میلی لیتر
کلم پیچ خرد شده 2فنجان
خامه سنگین 300میلی لیتر
1. سوسیس ها را حلقه نموده و با کمی روغن روی حرارت بپزید.
2. پیاز، سیر و فلفل قرمز را هم اضافه نموده و 4 - 5 دقیقه دیگر به طبخ ادامه دهید.
3. سیب زمینی، آب و آب مرغ را به مخلوط سوسیس اضافه نموده و به طبخ ادامه دهید تا سیب زمینی ها پخته شوند.
4. خامه و کلم را اضافه نموده 10 - 15 دقیقه دیگر طبخ را ادامه دهید در آخر نمک و فلفل را به سلیقه خودتان اضافه کنید.
5. روی سوپ را میتوانید با سبزی یا کلم پیچ تزئین کنید.
نکته: به جای سوسیس ایتالیایی میتوانید از گوشت یا سوسیس دلخواه استفاده نمایید فقط ممکن است رنگ سوپ تغییر کند.
منبع:پارسینه
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان