طرز تهیه پاستا آلفردو رستورانی با و بدون مرغ

به گزارش مجله همراهان، آیا تا به حال فکر نموده اید که چگونه می توانید پاستای آلفردوی رستورانی را در خانه تهیه کنید؟ پاسخ این سوال را در کتاب کاله خواهید یافت. با دنبال کردن طرز تهیه پاستا آلفردو با و بدون مرغ، در ادامه می توانید به راحتی یک پاستا خوشمزه را خودتان در منزل درست کنید و لحظاتی شاد را برای خود و خانواده رقم بزنید.

طرز تهیه پاستا آلفردو رستورانی با و بدون مرغ

مواد لازم برای تهیه پاستا آلفردو با مرغ

  • سینه مرغ بدون پوست و استخوان 2 عدد
  • ادویه مناسب پاستا 2 قاش چایخوری
  • روغن 1 قاشق غذاخوری
  • کره 2 قاشق غذاخوری
  • سیر خرد شده 4 حبه
  • خامه غلیظ 1 پیمانه
  • پاستا (فتوچینی یا پنه) به میزان لازم
  • پنیر پارمزان رنده شده 3/4 پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • جعفری خرد شده برای تزئین (اختیاری) به میزان لازم

طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ

1. آماده سازی مرغ

اولین مرحله از طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ درست مثل طرز تهیه پاستا ساده این است که سینه های مرغ را با ادویه مناسب و نمک مزه دار کنید بعد در یک تابه بزرگ روی حرارت میانه، روغن را گرم کنید و سینه های مرغ را از هر طرف 7 تا 8 دقیقه یا تا زمانی که کاملا پخته گردد، سرخ کنید و در نهایت مرغ را به ظرفی جدا منتقل کنید.

2. تهیه سس پاستا آلفردو

اکنون در این مرحله حرارت را به میزان میانه رو به پایین کاهش دهید. کره و سیر خرد شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر آزاد گردد سپس خامه را به تابه اضافه نموده و هم بزنید تا با کره و سیر مخلوط گردد در نهایت حرارت را به میزان میانه افزایش دهید و اجازه دهید خامه به جوش آید.

3. پختن پاستا

در فاصله ای که سس پاستا را آماده می کنید بهتر است پاستا را هم آماده کنید. برای این کار در یک قابلمه بزرگ آب را به جوش آورید. پاستا را به آب جوش اضافه نموده و طبق دستورالعمل روی بسته بندی بپزید. قبل از آبکش کردن، نیم پیمانه از آب پاستا را نگه دارید.

4. ترکیب همه مواد و سرو پاستا

در آخرین مرحله از طرز تهیه پاستا آلفردو زمان آن رسیده که پنیر پارمزان را به سس اضافه نموده و هم بزنید تا کاملا ذوب گردد. پاستای آبکش شده را به همراه کمی از آب پاستا به سس اضافه نموده و خوب مخلوط کنید تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. در صورت احتیاج، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و بعد مرغ پخته شده را به صورت خلال یا مکعب خرد نموده و روی پاستا بریزید. پاستای آماده را با جعفری خرد شده تزئین نموده و سرو کنید. نوش جان!

نکات تکمیلی برای تهیه پاستا آلفردو

پاستا آلفردو یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین پاستاهاست که با سس خامه ای و پنیر پارمزان تهیه می گردد. برای تهیه یک پاستا آلفردوی بی نظیر، به چند نکته مهم باید توجه کنید:

طرز تهیه پاستا آلفردو بدون مرغ

اگر زمان ندارید یا می خواهید گوشت به پاستای خود اضافه نکنید، می توانید مرحله تهیه مرغ را حذف کنید و باقی کارها را درست مثل طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ انجام دهید. جزییات تهیه پاستا آلفردو بدون مرغ را قبلا در کتاب کاله مرور نموده بودیم، می توانید آن را مطالعه کنید.

نکاتی پیرامون انتخاب پاستا و زمان پخت آن

در طرز تهیه پاستا آلفردو بهتر است از پاستاهایی با سطح زبر مانند پنه یا فتوچینی بهره ببرید چون این پاستا ها سس را بهتر به خود جذب می نمایند. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه پاستا آلفردو با فتوچینی را کامل آنالیز نموده بودیم، بهتر است به آن مطلب هم سری بزنید تا جزییات تهیه آن را بهتر بدانید.

برای این که پاستای شما نه خیلی نرم گردد و نه خیلی سفت باشد، بهتر است پاستا را کمی کمتر از زمان درج شده روی بسته بندی بپزید تا هنگام اضافه شدن به سس، به میزان کافی نرم گردد.

اگر دوست دارید که پاستای مورد استفاده در این غذا را هم خودتان تهیه کنید، می توانید طرز تهیه خمیر پاستا را هم با جزییات در کتاب کاله بخوانید.

ادویه مناسب پاستا آلفردو

پاستا آلفردو به ادویه های زیادی احتیاج ندارد. نمک، فلفل سیاه و کمی پودر سیر معمولا برای طعم این پاستا کافی است. اما اگر می خواهید طعم های دیگری را هم به پاستای خود اضافه کنید، می توانید از ادویه های زیر بهره ببرید:

  • پودر آویشن: طعم ملایم و گیاهی به سس می دهد.
  • پودر ریحان: طعم تازه و دلپذیری به سس می بخشد.
  • فلفل قرمز: برای افرادی که طعم تند را دوست دارند، مناسب است.

جایگزین پنیر پارمزان در سس آلفردو

اگر دوست دارید به جای پنیر پارمزان از انواع پنیر دیگر برای تهیه پاستا آلفردو بهره ببرید بهتر است از پنیرهای دیگری مانند پنیر چدار بهره ببرید.

البته پنیر خامه ای هم گزینه خوبی برای استفاده در پاستا آلفردو است. طرز تهیه پاستا با پنیر خامه ای ویلی را می توانید در کتاب کاله مطالعه کنید.

جایگزین خامه پاستا

خامه یکی از ارکان اصلی پاستاست اما اگر دوست دارید سس آلفردو شما سالم تر باشد می توانید آن را با ماست یونانی جایگزین کنید. به این ترتیب سس شما سبک تر و سالم تر خواهد بود.

استفاده از سبزیجات در تهیه پاستا آلفردو

برای یک طعم متفاوت می توانید سبزیجات دلخواه خود مانند قارچ یا نخود فرنگی را به پاستا اضافه کنید. اگر دوست دارید جزییات تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ را بدانید حتما به جزییات تهیه آن در کتاب کاله مراجعه کنید.

سس آلفردو

چیزی که پاستا آلفردو را خاص می نماید، سس آن است. برای آن که سس آلفردوی شما کاملا اصولی و درست تهیه گردد باید ابتدا به تناسب کره و پنیر دقت کنید. بنابراین بسته به ذائقه خود برای سس خوشمزه حتما میزان کافی از کره و پنیر را در سس بهره ببرید.

یکی دیگر از کارهایی که می توانید برای بهبود غلظت سس آلفردو انجام دهید، اضافه کردن میزانی آرد است. اما دقت کنید که آرد را به خوبی تفت دهید تا طعم آرد خام از بین برود.

برای بهبود طعم سس آلفردو حتما سیر تازه یا پودر سیر به سس اضافه کنید.

رقیق کردن سس آلفردو

اگر سس آلفردو شما خیلی غلیظ شد، می توانید برای رقیق کردن آن می توانید هم میزانی آب پاستا را بهره ببرید هم شیر گرم را اضافه کنید. نکته مهم در تهیه سس آلفردو این است که هنگام اضافه کردن مایعات به سس، آن ها را کم کم اضافه کنید و مرتبا هم بزنید تا سس یکدست گردد.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 26 شهریور 1403 بروزرسانی: 26 شهریور 1403 گردآورنده: hmvd.ir شناسه مطلب: 2362

به "طرز تهیه پاستا آلفردو رستورانی با و بدون مرغ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پاستا آلفردو رستورانی با و بدون مرغ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید