خروج یونان آغاز مرگ یورو است

به گزارش مجله همراهان، خبرنگاران: رئیس فراکسیون چپ ها در مجلس آلمان خروج یونان از منطقه یورو را آغاز مرگ ارز مشترک اروپایی دانسته و تاکید نمود که هرگز اروپا تا این اندازه در معرض خطر قرار نداشته است.

خروج یونان آغاز مرگ یورو است

سفر با تور یونان را از دست ندهید و از نزدیک با سرزمین اسطوره های باستانی آشنا شوید و شهرهای سانتورینی، آتن و میکونوس را ببینید.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران، گرگور گیزی رئیس فراکسیون چپ ها در مجلس آلمان در تبادل نظر با روزنامه کوریر، نه مردم یونان به سیاست های ریاضتی در همه پرسی هفته گذشته را یک تصمیم ملی عظیم دانسته و در عین حال گفت: این مسئله اما واضح است که برای دستیابی به یک توافق هر دو طرف باید کوتاه بیایند. دولت من باید حالا شهامت توافق با یونان را داشته باشد و سازمان های اروپایی هم باید شهامت این کار را داشته باشند و طبیعتا دولت یونان هم باید یک قدم به سوی طرف مقابل بردارد.

این سیاستمدار بلند پایه آلمانی خروج یونان از منطقه یورو را شروع مرگ یورو دانسته و گفت: به این ترتیب ما روندی را شروع می کنیم که نمی توانیم ارزیابی کنیم چه عواقبی کی و کجا برای ما دارد. این خطر عظیمی است.

گیزی در بخش دیگری از این تبادل نظر با اشاره به اینکه وابستگی آلمان به ارز مشترک اروپایی بیشتر از سایر کشورها است گفت ما باید به دنبال یک راه حل مشترک برای حل بحران یونان باشیم.

وی اضافه کرد: اتحادیه اروپا هرگز تا این اندازه در معرض خطر قرار نداشته است. اتحادیه اروپا ضعف های بسیاری دارد اما ما باید آن را تغییر دهیم.

این سیاستمدار بلند پایه حزب چپ آلمان همچنین گفت: مرکل می تواند اولین خطای واقعا جدی در دوران فعالیت های سیاسی خود را مرتکب گردد اگر یونان را مجبور به خروج از ارز مشترک اروپایی نموده و به این ترتیب روندی را شروع کند که تمام ایده های اروپایی را زیر سوال قرار دهد. مرکل می تواند به نجات دهنده یا نابود کننده یورو تبدیل گردد. مسئولیت اصلی بر عهده وی و نه هیچ کس دیگر است.

بیش از 61 درصد مردم یونان در همه پرسی روز یکشنبه با شرایط درخواستی وام دهندگان بین المللی برای اعطای یاری های اقتصادی جدید به این کشور مخالفت کردند. نتایج این همه پرسی احتمال خروج یونان از منطقه یورو و بازگشت به سیستم پولی دراخما را تقویت نموده است.

یونان به خاطر بحران بدهی در آستانه ورشکستگی و خروج از منطقه یورو قرار گرفته است. یونان با بدهی 350 میلیارد دلاری روبرو است که حدود 270 میلیارد دلار آن بدهی این کشور به وام دهندگان بین المللی است.

پ

منبع: تسنیم
انتشار: 1 خرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: hmvd.ir شناسه مطلب: 967

به "خروج یونان آغاز مرگ یورو است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خروج یونان آغاز مرگ یورو است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید