سوپ اسفناج و خامه ، پیش غذای اسپانیایی

به گزارش مجله همراهان، برای آشنایی با طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه با خبرنگاران همراه باشید.

سوپ اسفناج و خامه ، پیش غذای اسپانیایی

با تور اسپانیا پاییز 99 از سرزمین جشن و موسیقی دیدن کنید. به بارسلون و مادرید سری بزنیم و از جزایر قناری و ایبیزا دیدن کنیم.

سوپ اسفناج و خامه نوعی پیش غذای اسپانیایی است که ظاهر خوبی دارد و مناسب سرو در مهمانی ها است. همچنین سوپ اسفناج برای سرماخوردگی خوب است و باعث تسکین آن می گردد. پیشنهاد می گردد سوپ اسفناج و خامه را درست نموده و از طعم خوب آن لذت ببرید.

مواد لازم تهیه سوپ اسفناج و خامه :

  • اسفناج: 500 گرم
  • پیاز: یک عدد
  • لیمو ترش: یک عدد
  • خامه: یک پیمانه
  • روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
  • شوید خرد شده: 3 قاشق غذاخوری
  • خیار: 2 عدد
  • پنیر موزارلا یا پارمزان: 4 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه :

اسفناج، پیاز، شوید و خیار را ساطوری خرد کنید. مواد حتماً باید خیلی ریز باشند تا پس از پخت حالت پوره بگیرند. در غیر این صورت سوپ ظاهر خوبی نخواهد داشت.

در تابه ای روغن را روی شعله متوسط داغ نموده و پیاز را در آن تفت دهید تا سبک و نرم گردد.

وقتی پیاز کمی طلایی شد، اسفناج را به آن افزوده و به تفت دادن ادامه دهید تا اسفناج کمی جمع شده و تغییر رنگ دهد.

اگر دوست دارید سوپ اسفناج رستورانی داشته باشید، پیاز و اسفناج را با گوشت کوب برقی یا غذاساز پوره کنید.

سپس آن را دوباره در تابه ریخته و دو پیمانه آب بیفزایید. تابه را 20 دقیقه روی شعله ملایم بگذارید و در آن را ببندید تا سوپ جا بیفتد.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال یک سوپ خوشمزه برای سرماخوردگی هستید، مطلب سوپ ورمیشل ، ویژه درمان سرماخوردگی را مطالعه کنید.

پس از گذشت این مدت، خامه و لیمو ترش را در سوپ بریزید. بگذارید یکی دو جوش بزند. سپس آن را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید تا سرد گردد.

وقتی سوپ سرد شد، خیار، شوید و پنیر رنده شده را به آن افزوده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

این سوپ را می توانید با اسفناج ریز، جعفری یا کلم بروکلی تزیین و سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله همراهان را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 20 بهمن 1398 بروزرسانی: 18 مهر 1399 گردآورنده: hmvd.ir شناسه مطلب: 689

به "سوپ اسفناج و خامه ، پیش غذای اسپانیایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سوپ اسفناج و خامه ، پیش غذای اسپانیایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید