طرز تهیه سالاد کاردینال، سالاد گوشت و سبزیجات

به گزارش مجله همراهان، سالاد کاردینال یک نوع سالاد خوشمزه است که با گوشت و سبزیجات تهیه می گردد و با سس مخصوص سرو می گردد. در این مقاله با طرز تهیه سالاد کاردینال آشنا خواهید شد.

طرز تهیه سالاد کاردینال، سالاد گوشت و سبزیجات

با ما همراه باشید و درباره ساعت اینترنتی بیشتر بدانید.

سالاد کاردینال نوعی سالاد خوشمزه و پرکالری است که در تهیه آن از سبزیجاتی مانند سیب زمینی، ذرت، جعفری و همچنین گوشت مرغ و کالباس استفاده شده و با سس مخصوصی سرو می گردد. این سالاد معمولا به عنوان شام مورد استفاده قرار می گیرد و از نظر ظاهری بسیار شبیه سالاد الویه و است، با این تفاوت که در تهیه سالاد کاردینال از برنج استفاده می گردد. وجود سبزیجات مختلف و گوشت در این غذا باعث شده که غذایی کامل باشد و سس موجود بر کالری آن می افزاید. بنابراین برای بچه ها در حال رشد غذایی مناسب است. بافت این سالاد مانند سالاد الویه و ماکارونی به گونه ای است که امکان قالب زدن و تزیین دارد و در میهمانی ها، زیبایی سفره را دو چندان می نماید.

برای برخورداری از غذای سالم، بهتر است سس مایونز را در منزل و با استفاده از روغن زیتون تهیه کنید و این سس خانگی را با خیال راحت در تهیه سالاد کاردینال مورد استفاده قرار داده و از خوردن آن لذت ببرید. طرز تهیه سس مایونز خانگی را در مقاله زیر دنبال کنید:

بیشتر بخوانید:طرز تهیه سس مایونز خانگی سالم و خوشمزههمچنین برای آشنایی با تهیه کالباس خانگی با استفاده از بهترین و مرغوب ترین مواد به مقاله زیر مراجعه فرمایید:بیشتر بخوانید: طرز تهیه کالباس خانگی + راز خوشمزه تر شدن آن

مواد لازم برای تهیه سالاد کاردینال

سس مایونز 200 گرم
سیب زمینی پخته نگینی خرد شده 1 لیوان
برنج دم کشیده 1/2 لیوان
کاهو نگینی خرد شده 1 لیوان
جعفری ساطوری شده 1/2 لیوان
ماست چکیده شیرین 3 قاشق غذاخوری
ذرت پخته یا کنسروی 1/2 لیوان
گوشت مرغ ریش ریش 1 لیوان
کالباس نگینی خرد شده1/2 لیوان
سرکه رنگی2 قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

این غذا برای 6 نفر مناسب است، زمان آماده سازی و پخت حدود 1:30 می باشد.

طرز تهیه سالاد کاردینال

  1. سینه مرغ را به همراه یک عدد پیاز متوسط و کمی نمک و زردچوبه بپزید و سپس آن را ریش ریش کنید.
  2. سیب زمینی را پخته و به صورت نگینی خرد کنید.
  3. جعفری را پس از پاک کردن و شستن، خیلی ریز خرد کنید.
  4. کالباس را به صورت نگینی خرد کنید.
  5. در یک ظرف مناسب، همه مواد (سیب زمینی، برنج، کاهو، جعفری، ذرت، کالباس و مرغ) را با هم مخلوط کنید.
  6. سس مایونز را در ظرفی ریخته و خوب بزنید تا صاف گردد.
  7. را در ظرفی جداگانه هم بزنید و سپس به سس مایونز اضافه کنید.
  8. سرکه و سس گوجه فرنگی را با هم مخلوط نموده و به سس مایونز اضافه کنید.
  9. سس را مرتبا به مدت 5 دقیقه، به صورت دورانی با چنگال هم بزنید.
  10. سپس سس را کم کم به مواد اضافه نموده و مخلوط کنید.
  11. سالاد را در ظرف مناسب بکشید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید، سپس سرو کنید.

همه مواد غذایی دارای خواصی مفید برای بدن هستند، البته به شرط اینکه به درستی و به اندازه مصرف شوند. سبزیجات مورد استفاده در سالاد کاردینال خواص منحصر به فردی دارند که در صورت تمایل به آشنایی با این خواص می توانید به مقالات زیر مراجعه کنید:

بیشتر بخوانید: خواص کاهو و فواید بی نظیر آن در درمان کم خونی

خواص جعفری و مضرات آن را در مقاله زیر دنبال کنید:

بیشتر بخوانید: خواص جعفری چیست؟ (آشنایی با مضرات و خواص گیاه جعفری)

اگر مایلید همه چیز را درباره خواص و فواید ذرت بدانید به لینک زیر مراجعه کنید:

بیشتر بخوانید: همه چیز درباره خواص ذرت و فواید آن

گروه آشپزی خبرنگاران

منبع: setare.com
انتشار: 16 بهمن 1399 بروزرسانی: 16 بهمن 1399 گردآورنده: hmvd.ir شناسه مطلب: 1454

به "طرز تهیه سالاد کاردینال، سالاد گوشت و سبزیجات" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد کاردینال، سالاد گوشت و سبزیجات"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید