طرز تهیه فتوچینی آشیانه ای
به گزارش مجله همراهان، فتوچینی نوعی پاستای ایتالیایی است که بین مردم محبوبیت زیادی دارد. این پاستا به شکل نوارهای صاف و ضخیم است و با سس های مختلفی سرو می گردد. با طرز تهیه فتوچینی آشیانه ای با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه فتوچینی آشیانه ای
- پاستا یک بسته
- روغن یک پیمانه
- پیاز خلال شده میانه یک عدد
- سویا یک پیمانه
- پیازچه نصف پیمانه
- قارچ ورقه شده نصف پیمانه
- رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
- پودر پنیر پارمسان خرید آنلاین به اندازه لازم
- نمک و فلفل و زردچوبه به اندازه لازم
- پودر سیر و اورگانو به اندازه لازم
طرز تهیه فتوچینی آشیانه ای
مرحله اول
ابتدا در ظرفی نسبتاً عمیق، آب و نصف پیمانه روغن و نمک را ریخته و روی شعله قرار دهید تا جوش بیاید. پاستا ها را در آب جوش قرار دهید. در ظرف را ببندید و منتظر شوید تا فتوچینی نرم شده و بپزد.
مرحله دوم
در این فاصله، داخل تابه دیگری، روغن را ریخته و نمک، زردچوبه، فلفل و پودر سیر را کمی تفت دهید. پیازها را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
مرحله سوم
در مرحله بعدی رب گوجه فرنگی را سرخ کنید. سویا را داخل یک کاسه پر از آب کمی خیس کنید. سپس آن ها را آبکش کنید تا آب اضافی شان کاملا گرفته گردد. سویا را به مواد اضافه نموده و مخلوط کنید تا به خوبی سرخ گردد.
مرحله چهارم
اندازهی آب جوش به محتویات تابه اضافه کنید و در ظرف را ببندید تا در عرض 15 دقیقه سویاها و مواد بپزند. در این فاصله هر از چند گاهی مواد را تفت دهید.
مرحله پنجم
بعد از این که سس پاستا کمی غلیظ شد، قارچ ها و پیازچه و اورگانو را اضافه کنید تا ده دقیقه دیگر با سایر مواد بپزند. در این فاصله پاستا ها را آب کشی کنید. در آخرین مرحله، اندازهی پنیر پارمسان را به سس پاستا اضافه نموده و مخلوط کنید.
مرحله ششم
پاستا را داخل ظرف مناسب بریزید و روی آن سس پاستا بریزید و برای تزیین اندازهی پنیر پارمسان روی سس بپاشید. نوش جان!
منبع: کتاب کاله