طرز تهیه مرغ با پنیر پارمزان

به گزارش مجله همراهان، مرغ با پنیر پارمزان یک دستور فوق سریع و آسان است. از طریق مرغ غذاهای بسیار زیادی را می توان تهیه کرد که هر کدام طعم و مزه خودشان را دارند؛ اما معمولاً مرغ با پنیر را کمتر کسی هست که رد کند یا خوشش نیاید. پوشش پنیری که بر روی مرغ می آید، این غذا رو دو چندان خوشمزه و لذیذ می نماید. بعلاوه می توانید از طریق مواد غذایی دیگری طعم این غذا را مناسب با ذائقه خود درست کنید. از بچه ها و نوجوانان گرفته تا بزرگسالان هواداران این غذا هستند. در ادامه طرز تهیه مرغ با پنیر پارمزان را باهم یاد خواهیم گرفت.

طرز تهیه مرغ با پنیر پارمزان

طرز تهیه مرغ با پنیر پارمزان

برای تهیه مرغ با پنیر پارمزان به مواد خیلی خاصی احتیاج ندارید و همه مواد در بیشتر فروشگاها قابل تهیه هستند. بعلاوه تهیه این غذا زمان زیادی احتیاج ندارد و معمولاً بعد از چندبار پختن کمتر از یک ساعت زمان می برد تا آماده گردد.

  • مدت آماده سازی مواد اولیه: 10 دقیقه
  • مدت زمان تهیه: 30 دقیقه
  • مناسب برای: 2 نفر

مواد لازم برای تهیه مرغ با پنیر پارمزان

  • سینه مرغ: چهار عدد
  • آرد: یک پیمانه
  • تخم مرغ: یک عدد
  • شیر: دو قاشق غذاخوری
  • آرد سوخاری: دو پیمانه
  • کره: دو قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
  • پنیر موتزارلا: چهار برش میانه
  • پنیر پارمزان رنده شده : نصف پیمانه
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

مواد سس گوجه برای مرغ با پنیر پارمزان

  • گوجه فرنگی ریز خرد شده: 800 گرم
  • سیر ریز خرد شده: دو حبه
  • روغن زیتون: چهار قاشق غذاخوری
  • ریحان ساتوری شده: دو قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز: یک عدد

مراحل تهیه مرغ با پنیرب پارمزان

  1. یک روش این است که سینه مرغ را در یک پلاستیک فریزر قرار دهید و با گوشتکوب یا بیفتک کوب آن را بکوبید؛ برای این که ضخامتش کمتر گردد. اگر حدود 1.5 سانتی متر (یا حتی کمتر) بگردد، مناسب است. به این خاطر از کیسه فریزر استفاده می کنیم که موقع کوبیدن مرغ، آب و ذرات چسبیده به آن به اطراف نپاشد.
  2. روش بعدی این است که از اول سینه های مرغ را به قطعاتی میانه نه خیلی بزرگ برش دهید که ضخامت مورد نظر شما را داشته باشند. با استفاده از این روش دیگر احتیاجی به کوبیدن مرغ ندارید.
  3. بعد از مرحله اول، سینه های مرغ را آغشته به نمک، فلفل و ادویه های دلخواه تان کنید.
  4. آرد را در یک ظرف بریزید و بدون این که چیز دیگری به آن اضافه کنید، کنار بگذارید. در ظرف دیگری آرد سوخاری را بریزید و تخم مرغ و شیر را هم در کاسه ای دیگر بریزید و خوب مخلوط نمایید تا ترکیبی یکدست حاصل گردد.
  5. تابه ای را روی شعله اجاق گاز قرار دهید و روغن زیتون را در تابه بریزید تا گرم گردد. تکه های سینه مرغ را ابتدا در ظرف آرد، سپس در ظرف مخلوط تخم مرغ و نهایتاً در ظرف آرد سوخاری بغلتانید و داخل تابه قرار دهید تا سرخ شوند.
  6. تابه دیگری را روی شعله اجاق گاز قرار بدهید و روغن بریزید تا داغ گردد. سپس سیر رنده شده را در آن بریزید و سرخ کنید.
  7. در ادامه نمک و فلفل را به میزان کافی و گوجه خرد شده را داخل تابه بریزید و تفت دهید. در آخر فلفل قرمز و ریحان خرد شده را بریزید و به مدت 2 الی 3 دقیقه به همراه دیگر مواد تفت دهید.
  8. مرغ ها را در ظرف مورد نظر بچینید و سس گوجه را روی آن بریزید. روی هر تکه مرغ یک لایه پنیر موتزارلا قرار داده و پنیر پارمزان را به طور یکنواخت همه جای آن ها بپاشید. مرغ با پنیر پارمزان شما آماد سرو شدن است.

نکات مهم برای تهیه مرغ با پنیر پارمزان

  • برای تهیه مرغ با پنیر پارمزان می توانید به جای استفاده از آرد سوخاری، مرغ را در مخلوط آرد سوخاری و پنیر پارمزان رنده شده بغلتانید.
  • برای سرخ کردن مرغ ها، باید حتماً روغن را در یک ظرف تقریباً گود، داغ کنید. سرخ کردن مرغ ها را تا جایی ادامه دهید که همه جای مرغ ها سرخ و طلایی گردد.
  • بعد از سرخ کردن مرغ بهتر است آنها را روی دستمال مخصوص جذب روغن یا توری فلزی قرار دهید تا به خوبی روغن های اضافی گرفته گردد.
  • می توانید هر نوع سس دیگری که با ذائقه شما جور در می آید به مرغ با پنیر پارمزان اضافه کنید، سسی که ما به معرفی و طرز تهیه آن پرداختیم صرفاً یک پیشنهاد عامه پسند است.
  • مرغ با پنیر پارمزان را از طریق فر هم می توانید درست کنید. تفاوت آنچنان زیادی در نوع مواد انتخاب شده ندارد، فقط نکاتی که برای تهیه غذا در فر احتیاج است بدانید را باید رعایت کنید.

نتیجه گیری

مرغ با پنیر پارمزان یک خوراک خوشمزه است که بعد از چندبار پختن آن، برایتان ساده می گردد. این غذا را معمولاً با نان به عنوان یک غذای کامل سرو می نمایند، ولی به عنوان پیش غذای در مقادیر کم تر هم می توانید مرغ با پنیر پارمزان سرو کنید. پنیر پارمزان و موتزارلا کالری زیاد و خاصیات چاق نمایندگی بالایی دارند، نه تنها در تهیه مرغ با پنیر پارمزان، بلکه برای تهیه هرنوع غذایی می توانید از آنها استفاده کنید، ولی از مصرف بی رویه آنها خودداری کنید تا سلامت خودتان و خانواده تان به خطر نیفتد.

منبع: اسنپ مارکت
انتشار: 9 خرداد 1401 بروزرسانی: 9 خرداد 1401 گردآورنده: hmvd.ir شناسه مطلب: 2087

به "طرز تهیه مرغ با پنیر پارمزان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ با پنیر پارمزان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید