طرز تهیه پای تخته ای آلبالو
به گزارش مجله همراهان، این شیرینی بسیار زیبا، روش تهیه آسانی دارد و به راحتی می توانید در خانه آن را درست کنید. فقط به آلبالوی خشک و منجمد برای پرکردن داخل آن احتیاج دارید.
- تعداد: 16 نفر
- زمان تهیه: 15 دقیقه
- زمان پخت: 45 دقیقه
- زمان سرد شدن: یک ساعت
مواد لازم
- 3 3/4 پیمانه آرد کامل
- دو قاشق غذاخوری شکر سفید
- 1.5 قاشق چایخوری نمک
- ¾ پیمانه شورتنینگ
- 1/3 پیمانه کره سفت
- 2/3 پیمانه آب یخ
- 5 پیمانه آلبالوی منجمد بدون هسته
- ¾ پیمانه آلبالوی خشک
- یک پیمانه شکر
- یک پیمانه کورن فلکس
- یک قاشق چایخوری پوست لیموترش رنده شده
- یک عدد سفیده تخم مرغ
- یک قاشق غذاخوری آب
طرز تهیه
- در یک کاسه هم زن بزرگ، آرد، دو قاشق غذاخوری، شکر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. کره و شورتنینگ را به قطعات کوچک تقسیم کنید و اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری آب سرد را به مخلوط آرد اضافه کنید. این کار را تا زمانی ادامه دهید تا آرد به حالت خمیر دربیاید. خمیر به دست آمده را در دست گلوله کنید. سپس آن را به دو گلوله نامساوی (یکی بزرگ تر از دیگری) تقسیم کنید. روی آنها را بپوشانید و کنار بگذارید.
- در یک کاسه بزرگ، آلبالوهای منجمد و خشک، یک پیمانه شکر، کورن فلکس و پوست رنده شده لیموترش را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. رول بزرگ تر خمیر را بین دو کاغذ روغنی بگذارید. آن را با وردنه به شکل مستطیل 43×30 سانتی متری باز کنید. کاغذروغنی رویی را بردارید و به آرامی خمیر را داخل قالب موردنظر قرار دهید.
- از مواد میانی روی خمیر بریزید . بقیه خمیر را باز کنید روی آن با قالب سه قلب در بیاورید و روی مواد بگذارید. سفیده تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری آب را با هم در یک کاسه هم بزنید و روی خمیر بمالید.
- آن را به مدت 45 دقیقه در فر قرار دهید تا سطحش طلایی گردد.
ارزش غذایی
- کالری: 354
- چربی: 14 گرم
- کلسترول: 10 میلی گرم
- کربوهیدرات: 54 گرم
- فیبر: 2 گرم
- قند: 28 گرم
- پروتئین: 4 گرم
- آهن: 2 میلی گرم
- سدیم: 276 میلی گرم
- پتاسیم: 60 میلی گرم
- کلسیم: 10 میلی گرم
انتشار: 19 مرداد 1401
بروزرسانی: 19 مرداد 1401
گردآورنده: hmvd.ir
شناسه مطلب: 2154
به "طرز تهیه پای تخته ای آلبالو" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پای تخته ای آلبالو"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید