طرز تهیه کیک دونات ژله ای
به گزارش مجله همراهان، کیک دونات ژله ای ظاهر بسیار زیبا و البته طعم عالی دارد. آن را برای اعضای خانواده تهیه کنید و در کنار هم از خوردن آن لذت ببرید.
- تعداد: 24 نفر
- زمان تهیه: 30 دقیقه
- زمان پخت: 60 دقیقه
مواد لازم
- 3.5 پیمانه آرد کامل
- دو بسته خمیر مایه
- یک پیمانه شیر
- نصف پیمانه شکر
- نصف پیمانه کره آب شده
- نصف قاشق چایخوری نمک
- دو عدد تخم مرغ
- 1 قاشق چایخوری وانیل
- 2/3 پیمانه ژله یا مربای آلبالو یا توت فرنگی
- خامه
- پودر قند
طرز تهیه
- در یک کاسه میانه، 2 پیمانه آرد و خمیر مایه را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
- در یک قابلمه میانه، شیر، شکر، کره و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید. مخلوط شیر را به مخلوط آرد اضافه کنید. تخم مرغ ها و وانیل را اضافه کنید. آنها را با هم زن برقی به مدت 3 دقیقه هم بزنید. بقیه آرد را اضافه کنید و با یاری قاشق چوبی هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. روی خمیر را بپوشانید و به مدت 2 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید.
- کره را کف قالب قلبی شکل بمالید و خمیر را داخل قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید. روی آن را بپوشانید و یک ساعت دیگر کنار بگذارید تا پف کند و حجم آن دوبرابر گردد.
- فر را با دمای 325 درجه فارنهایت روشن کنید. کیک را به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید تا کاملا سطح آن طلایی گردد. آن را 5 دقیقه کنار بگذارید تا خنک گردد.
- با یاری چاقوی تیز و بلند، کیک را افقی برش دهید. قسمت رویی را بردارید. روی سطح لایه پایینی، مربا یا ژله بمالید و در همه سطح آن پخش کنید. روی آنها خامه بریزید و لایه دوم کیک را روی آن قرار دهید. روی کیک پودر قند بپاشید و با ژله یا مربا روی آن را تزئین کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 213
- چربی: 9 گرم
- کلسترول: 32 میلی گرم
- کربوهیدرات: 30 گرم
- فیبر: 1 گرم
- قند: 21 گرم
- پروتئین: 3 گرم
- آهن: 2 میلی گرم
- کلسیم: 41 میلی گرم
- پتاسیم: 93 میلی گرم
- آهن: 2 میلی گرم
- سدیم: 210 میلی گرم
انتشار: 21 مرداد 1401
بروزرسانی: 21 مرداد 1401
گردآورنده: hmvd.ir
شناسه مطلب: 2156
به "طرز تهیه کیک دونات ژله ای" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک دونات ژله ای"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید